Mar 19, 2011

doodle~


Home is where the heart belong. Homesick.

Assalamualaikum


Sekarang tepat pukul 0134am. 
Lagu yang sedang berkumandang di Windows Media Player laptop acer ni ialah Belaian Jiwa.

Wow
Sekali lagi
Wow!
Jiwang.
Sukahati akulahhh
haha

Monkey Emoticon
Sekarang tengah stress study PHT
ada orang kata PHT tu PaHiT
orang lain pula kata Peh Hal Tuh??
haha
Tapi Dr Raj kata atau kanak-kanak Chemyjan09 kata Process Heat Transfer
Subjek yang boleh dikatakan killer atau dalam Bahasa Melayunya PEMBUNUH!
Kenapa aku berkata sedemikian ?
sebab ntahlahh. tak faham kot.
Buat soalan pun xleh nak jawab.
Tapi aku kena suka jugak.
Barulah berkat belajar kan??
Monkey Icons
Amira Amira Semangat la sikit.
Study is important you know??

Ok harap Cik zaza cepat lah balik. 
Mahu study same.
Tak faham boleh tanya.
kan3??

Ohh Actually i nak story pasal doodle.
Malam ni dengan tiba-tiba aku online YM or dengan kata lain Yahoo Messenger
Dah lama tak on9. mungkin disebabkan ym yang comel sangat macam siput. 
sebab tu lah aku malas nak on9 ym. 
sekarang ramai dah tak pakai YM. Skype je senang.
cepat. xcam siput. 

TAPiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii


Aku tetap rindu sama Yahoo Messenger
rindu IM environment.
Selalu pakai snowflakes. sebab bila buzz dia kua macam kena baling salji.
Comellll dan terkejut.
(macam mana buat muka terkejut dan comel dalam masa yang sama eh?
curiousity meningkat
Ok seriously aku rindu doodle
Nak conteng-conteng
Lukis-lukis.

Bunga Bunga

Jalan yang berbatu-batu. Ada bunga dan rumput. Ada burung yang berkicauan.


Okay aku sangat rindu nak main doodle.
Actually ada banyak lagi.
tapi tak jumpa pulakkk.
arghhh.
Nak conteng-conteng lagi.
Nak lukis-lukis lagi.
Walaupun aku tak pandai melukis.
tapi aku suka mewarna.
(apa kena mengena Amira oi!!)
Monkey Icons

Rindunyerrr.
Dah jom sambung study.
=)
Stop dreaming.
Good Luck semua...


Mar 15, 2011

What Are Words~

Please tekan pause dekat Aku Suka Muzik kat bawah sekali.
Then listen to this sweet song.

video


Chris Medina-What Are Words

Anywhere you are, I am near

Anywhere you go, I'll be there

Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most



What are words

If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone



And I know an angel was sent just for me

And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight



And I'm gonna be by your side

I would never leave when she needs me most



What are words

If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone



Anywhere you are, I am near

Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most



I'm forever keeping my angel close


Kesian that girl la.
Dia sakit.
and also her bf.
But that guy is very very loyal and loving.
He just love that girl so so muchhh muchhh.
click sini if u want to know, what is actually happen to that girl.


arggghhhh
sedeynyeeeeeeeeeeeeee
macho amira macho!

Mar 14, 2011

ngeng~

mata tidak mahu lelap
mata masih terbuka luas
tidurlah amira oi
dah la macam nak demam tu.
pergi tidur sana.

tapi tak boleh nak tidurlah
da try da td.
siap ade music background lagi
pastu dengar2 lagu
sedih pulak
dengar lagu sedih
tukar
home sick
=(

nak pergi tengok raja lawak kumpulan balas la.
hiburkan hatimuuu ikot irama






aku hilanggg.............

Mar 13, 2011

Can't Smile Without You~


It's old song
But i'm lovin' it.
smile smile smile


Can't Smile Without You

You know I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm finding it hard to do anything
You see I feel sad when you're sad
I feel glad when you're glad
If you only knew what I'm going through
I just can't smile without you

You came along just like a song
And brighten my day
Who would of believed that you where part of a dream
Now it all seems light years away

And now you know I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm finding it hard to do anything
You see I feel sad when your sad
I feel glad when you're glad
If you only knew what I'm going through
I just can't smile

Now some people say happiness takes so very long to find
Well, I'm finding it hard leaving your love behind me

And you see I can't smile without you
I can't smile without you
I can't laugh and I can't sing
I'm finding it hard to do anything
You see I feel glad when you're glad
I feel sad when you're sad
If you only knew what I'm going through
I just can't smile without you

awesome song
it's never old in my heart.

just keep smiling
=)

Mar 4, 2011

PantaiOmbakPasirLaut~


Pantai
air yang tenang
bunyi ombak yang mendamaikan
walaupun ada orang kata bunyi ombak tu melalaikan
tapi aku tak kesah
aku tetap suka.
bukan dapat dengar hari-hari pun

Bila lah nak pergi pantai
jalan-jalan tepi pantai
nak naik banana boat
nak mandi kat laut
nak conteng-conteng atas pasir
nak buat istana pasir
mesti pasir sukakan
bila manusia gunakan dia untuk menceriakan diri, keluarga, kawan-kawan

Cuba pula lihat ombak
dia hanya mencecah pantai buat seketika sahaja
tak sama macam pasir
pasir memang dekat pantai.
ombak mesti nak sangat pergi ke pantai
sebab tu tak kesah cecah pantai walaupun buat seketika

Ombak berusaha buat ombak yang lagi besar
supaya ombak dapat berada lama di pantai
tapi tak lama sangat pun ombak berada di pantai
dia tetap juga akan kembali ke laut
sebab tempat ombak memang di laut.

Sama juga macam kita
walau macam mana pun
 kita tetap akan cari jalan pulangg
Chicken Icons

Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri
so lebih baik di negeri sendiri
sebab walaupun kat tempat lain mewah tapi kt tempat sendiri juga lagi selesa & bahagia... 

Monkey Icon


Pantai Ombak Pasir Laut
Semua buat aku tenang..